Tuesday, 7 January 2014

Jom buat duit dengan Shaklee



Anda berminat untuk menjadi AHLI/Pengedar produk Shaklee di samping menjana pendapatan tambahan dan juga mendapat harga istimewa setiap kali membeli product Shaklee serta bonus dan insentif lain? keahlian seumur hidup, tak perlu simpan stok, business ala-ala dropship.
pm/whatsapp me.. 014-7154865.


JOM BISNES DENGAN SHAKLEE
**************************
1. Teringin nak buat bisnes online tapi tak ada modal besar?
** Pilih la shaklee sebab shaklee tak perlukan modal yang besar,cuma daftar ahli saja.keahlian adalah seumur hidup!untungkan!

2. Saya tak tahu nak berbisnes.Malu nak bercakap atau nak promote barang.
** Tak tahu berbisnes bukan halangan.Saya akan ajar dari mula bagaimana untuk anda memulakan bisnes ini dari bawah sehingga anda berada di tempat selesa!

3. Tak ada masa nak pos barang,nak beli barang shaklee?
**Dengan shaklee anda boleh lakukan bisnes ini 100% secara online.Nak tahu cara?jom join bisnes shaklee dengan saya.

4. Betul ke buat bisnes shaklee boleh dapat beribu2 sebulan?
** ya betul dengan syarat anda seorang yang yakin dan tidak mudah putus asa.Bukan beribu2 malah ramai yang sudah mendapat income berpuluh2 ribu.Tak mahu kah anda mendapat bonus di tengah bulan?

Ingin membantu suami anda? Ingin menaiktarafkan kewangan keluarga anda? Ingin membeli apa sahaja yang anda ingin kan?Ingin buat bisnes online yang sangat mudah tanpa modal yang besar? PM saya..anda ingin berubah?saya hanya membantu tunjukkan jalan..Shaklee bukan skim cepat kaya ya..hari ini join bulan depan dah dapat berpuluh2 ribu.no shaklee bukan macam tu! Ada anak-anak tangga yang
perlu anda lalui dimana anda akan seronok melaluinya!

berminat...pm/whatsapp 014-7154865






JADIKAN SHAKLEE SEBAGAI SUMBER PENDAPATAN KEDUA ANDA :) 

 Jadi Ahli SHAKLEE, daftar RM75(sem)/RM85(sbh/swk) Anda suka product shaklee? jom join ahli... Jadi ahli Shaklee kalau untuk kegunaan sendiri sepertinya memiliki kad2 keahlian Jusco, BonusLink dan sebagainya. Antara keistimewaannya: Pembelian produk dengan harga ahli. Nikmati offer bulanan Shaklee. Kumpul points dan tunggu cek/cash anda tiba! Menarik kan? Yang bestnya tak payah nak ada minimum purchase untuk maintain membership... Kecuali lah kalau dah 2-3 tahun tak beli apa2.. itu kemungkinan membership pun dah tak valid. Tapi saya percaya bila dah kenal & yakin dengan Shaklee memang tak berpaling dah pada produk lain especially yang kat kedai2, sebab: Shaklee tiada bahan kimia yang berbahaya. Shaklee adalah biodegradable. Shaklee dibuat dari bahan2 semulajadi & diproses secara semulajadi. Shaklee BUKAN SINTETIK! Shaklee halal dah diyakini. Shaklee natural. Yang penting ia sangat menjaga standard dan very2 strict.

Kelebihan jadi ahli shaklee

 => Tidak perlu buat pinjaman kewangan 
=> Tidak memerlukan modal yang besar hanya RM75(sm), RM85(ss) untuk pendaftaran ahli dan keahliannya adalah seumur hidup 
=> Berusaha sendiri untuk mendapatkan target jualan dan juga pangkat dalam Shaklee
=> Tiada perbezaan 'upline' dan 'downline'. Masing-masing perlu berusaha memantapkan jualan untuk mendapatkan keuntungan dan impian hidup 
=> Sangat berbaloi. Ahli Shaklee akan ditunjuk ajar dan dipantau untuk membina perniagaan produk shaklee 
=> Prinsip yang sangat bagus. Tidak memburuk-burukkan produk kesihatan lain untuk meningkatkan jualan => Turut diterapkan nilai-nilai murni dan makanan rohani (Tuhan yang memberi rezeki) dalam usaha meningkatkan dan mengembangkan perniagaan 
=> Setiap pembelian produk akan mendapat points (UV) yang akan ditukarkan kepada nilai wang (RM) mengikut terma dan syarat Shaklee 
=> Berpeluang meningkatkan kesihatan diri dan keluarga sambil berniaga 
=> Produk Shaklee adalah 100% semulajadi, selamat dan berkesan dengan lebih 80,000 ujian setiap tahun termasuk ujian-ujian klinikal bagi produk-produknya 
=> Shaklee tidak menjalankan ujian klinikal ke atas haiwan sebab itu produknya berkesan dan selamat 
=> Produk Shaklee produk nombor satu dipasaran. Permintaan yang tinggi semenjak dari tahun 1950 an lagi => Produk Shaklee telah berada dipasaran sejak 50 tahun yang lalu. Menunjukkan pelanggan seluruh dunia yakin dengan keberkesanan Shaklee 
=> Produk Shaklee tidak mempunyai silika gel, bahan perasa, pewarna dan pengawet tiruan. 
=> Ahli Shaklee yang mendaftar dibawah saya akan dipimpin oleh 3 orang Master Coordinator ternama yang sangat prihatin, sentiasa membantu dan menjaga ahli-ahli shaklee dibawah naungannya 
=> Boleh berniaga dan berurusan dari rumah secara online dan pos sahaja. 
=> Tidak Perlu Berniaga dari mulut ke mulut atau rumah ke rumah, hanya online (sangat sesuai dengan saya (^_^)
 => Ahli Shaklee (downline) yang berusaha gigih dan medapat keuntungan yang banyak dari upline boleh menyaingi kedudukan upline bila-bila masa 
=> Berpeluang mendapat intensive kereta, melancong ke luar negara dan juga menunaikan umrah yang ditawarkan Shaklee 
=> Produk-produk Shaklee di Malaysia telah mendapat sijil halal dan diyakini statusnya.

 
Blog Template by Delicious Design Studio